Reikės:
- Norimo skonio 2 pakelių sausainių "selga". (naudojau šokoladinius);
- 100g pakėpintų žemės riešutų;
- 50g sviesto;
- 200g šokolado (naudojau 100g pieniško ir 100g juodojo);
- 150g šokoladinio riešutų kremo;
- 1 skardinė saldinto kondencuoto pieno;
- 50g kokoso drožlių.
- Sausainius susmulkinti iki trupinių (tai padariau blenderio pagalba);
- sausainius sumaišyti tu šokoladiniu kremu ir kondencuotu pienu.
- riešutus pakepinti ir susmulkinti. Sumaišyti su ištirpintu sviestu;
- susmulkinti šokoladą;
- kepimo skardą (naudojau 26x20cm) iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainių masę ir išlyginti;
- tolygiai ant sausainių paskleisti riešutų ir sviesto mišinį;
- užbarstyti šokoladą ir kokoso drožles;
- kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
O kodėl jo to toks pavadinimas?
AtsakytiPanaikintiPavadinimą ne aš sugalvojau, todėl nelabai galiu atsakyti :)
PanaikintiBet gal dėl to, kad skoniu kažkiek primena "snickers
O kur tada recepto šaltinis? :)
PanaikintiKonkretaus šaltinio nėra, nes daug ką darau savaip :)
PanaikintiAišku, man tik įdomu kas ir kodėl jį taip pavadino :)
AtsakytiPanaikintiTai gal pyragas panasaus skonio i snickers sokolada, todel toki pavadinima ir gavo... Gi nebutinai turi buti snickers sokolado pyrage...
AtsakytiPanaikintiIšties skoniu primeną snickers šokoladą, bet pyragas man net dar ir skanesnis :)
Panaikintina ir cekavnos Zoskios esat, juk visai nesvarbu to pyrago pavadinimo kilme ,svarbu ,kad laaaabai skanus pyragas.
Panaikinti