Reikės biskvitui:
- 4 šaukštų cukraus;
- 4 šaukštų miltų;
- 4 kiaušinių;
- 180g kreminės varškės;
- 180g minkšto sviesto;
- pusę indelio saldinto kondencuoto pieno;
- kreminės esensijos (pagal skonį)
- Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų;
- Trynius gerai išplankti su cukrumi;
- Suberti miltus ir vėl gerai išmaišyti;
- Atskitai labai gerai išplakti baltymus;
- Atsargiai, šaukštu į trynių masę sudėti baltymus ir atsargiai išmaišyti iki vientysos masės;
- Tašlą supilti į kepimo formą, išklota kepimo popieriumi;
- Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
- Pasiruošti kepimo popieriaus lapą ir ant jo iškepusį biskvitą apvesti. Suvynioti, apkloti rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
- Mikštą sviestą išplakti;
- plakant pilti kondencuotą pieną, esensiją;
- sudėti varškę ir gerai išmaišyti.
- Atsargiai išvynioti biskvitą, ištepti kremu ir vėl suvynioti.
- Laikyti šaltai bent porą valandų.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą