- 500g miltų;
- 50g rudojo cukraus;
- 200g balto cukraus;
- 150g sviesto;
- 3 kiaušinių;
- 1a.š. kepimo miltelių;
- ~500g mėlynių džemo (žinoma galima naudoti ir kitokį).
Gaminimas:
- Sviestą ištirpinti;
- Viską išskyrus džmemą sudėti į dubenį ir minkyti;
- Tešlą bent valandai palikti šaldytuve;
- Burokine tarką šiek tiek daugiau nei pusę tešlos sutarkuoti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Rankomis išlyginti ir šiek tiek paspausti.
- Džemą paskleisti ant trupinių;
- Ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą;
- Kepti iki 180 laipnių įkaitintoje orakaitėje apie 50min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą